STUD 100Световно известен спрей за задържане, предназначен за мъже!
Забавяне на еякулацията

Забавяне на еякулацията


В леглото, каквото и да говорим, мъжете и жените често не могат да постигнат синхрон. Жените обичат да се наслаждават на секса колкото може по-дълго. Е, при голяма част от мъжете, това разбира се, не е точно така – повечето мъже харесват бързото и лесно изхвърляне, похабявайки по този начин дълги моменти на възбуда и удоволствие. Те имат нужда от забавяне на еякулацията

Има много причини за преждевременната еякулация. Например, не би било възможно човешката раса да еволюирала, ако нашите пещерни предци не бяха способни да посеят семето си бързо. Все пак, това е малка утеха за жената от 21 век, която лежи до вас и се чувства така, сякаш е изпуснала целия купон. За щастие на помощ идва STUD 100.

Забавяне на еякулацията

STUD100 Ви помага за забавяне на еякулацията и ви дава допълнително мощ като удължава времето за достигане на кулминация. Сега можете да се наслаждавате на секса вместо да се притеснявате, че ще свърши преди още да е започнал.

STUD100 ви позволява да се концентрирате върху удоволствието на партньорката си и своето собствено, по всяко време.

STUD100 е лесен за употреба и действа бързо. Той е лек анастетик, който се напръсква върху пениса от 5 до 15 минути преди акт. Клиничните изпитвания доказват, че е бързодействащ, безопасен и ефикасен – дори нямате нужда от рецепта или медицинска консултация.


ВЪПРОСИ

Имаме над 30 годишен опит, помагайки на двойките да достигнат по-голяма сексуална удовлетвореност. Ето и някои от най-задаваните въпроси:

STUD 100 наистина ли действа?

Категорично. Но не е необходимо да взимате думите ни за чиста монета. Клиничните тестове и проучвания доказват, че STUD100 спомага за забавяне на еякулацията. Това означава по-голямо удоволствие както за мъжете, така и за жените.

Как да използвам STUD100?

Просто напръскайте главата и ствола на пениса между 5 и 15 минути преди акта, за да може да се абсорбира в кожата. Използвайте минимално количество пръскания, които варират между 1 и 3 за всеки човек индивидуално. Всяко флаконче съдържа над 120 пръскания. Не използвайте повече от 24 пръскания на ден.

Мога ли да използвам STUD 100 с презерватив?

Да. Спрей за задържане STUD100 е тестван с презервативи от водещи производители и покрива всички изисквания за безопасен секс.

Каква е разликата между STUD 100 и Виагра?

И двете помагат да подобрите сексуалните си преживявания, но по различен начин. Виагра стимулира ерекцията, докато STUD 100 забавя еякулацията и се грижи за това сексуалният акт да не приключи преди да е започнал.

Има ли STUD100 странични ефекти?

Никакви, ако следвате инструкциите за употреба. Не използвайте Спрей за задържане STUD100 по време на бременност или ако някой от партньорите е алергичен към локални анастетици. Не употребявайте върху наранена кожа. Ако се появи парене или сърбеж, прекратете употребата и се консултирайте с лекар.